KOMFEN  

BEMUTATKOZÁS

TERMÉKEINK

VÁSÁRLÁS

KAPCSOLAT

HÍREK

   

English
Deutsch

   

Látogatók száma:
számláló
 

© Komfen Kft.,
Császártöltés

kegyelettel.hu

Hírek

Kiállítás 2010. november 10.

Ahogy nyáron ígértük folytattuk hagyományunkat, és újabb bemutatót szerveztünk november 10. napjára. A szomorkás, esős időjárás ellenére a bemutatónk rendkívül jó hangulatban telt köszönhetően többek között Benák Misi szegedi vállalkozó barátunknak, aki gondoskodott mindannyiunk szórakoztatásáról. Vendégeink miután megtekintették termékeinket és körbejárták üzemünket, jóízűen fogyasztották az ismét fenségesre sikeredett ebédet. Ezután kötetlen baráti beszélgetések, zárásként pedig a töltési kápolna megtekintése következett.
Vásárlói vélemények:
"Kedves Komfen Kft!

Örömmel vettem a céglátogatást melyet az Önök cége szervezett. Efajta termékbemutatón még sosem voltam, de úgy gondolom, hogy forradalmasithatja az eddig megszokott kiállításokat. Nagyon tetszett a kötetlen beszélgetés,az hogy mindenkivel tudtak foglalkozni, a kérdésekre választ tudtak adni. Összességében számomra nagyon eredményes volt ez a bemutató.

További sikereket kívánva Önöknek baráti üdvözlettel Benák Mihály"
"Kedves Margit, András és Tamás!
Ezúton szeretném megköszönni a meghívást, és egyben elismerésemet kifejezni a cég- és termékbemutatókhoz. Nagyon tetszett ez a kis csoportban megrendezett bemutató, amely új szemléletet testesít meg, és elősegíti a piac résztvevőinek aktívabb összekovácsolódását.
Számomra, és remélem, hogy mindenki számára, aki valami módon a kegyeleti piacon érdekelt - gyártó, kereskedő és szolgáltató - nagyon fontos, hogy végre a kegyeleti szakma egy „családként” működjön. Ennek megvalósulásának egyik fontos eszköze lehet azaz új gyakorlat, ahogy Ti most megismertetitek a családi cégeteket a szolgáltatókkal. Igaz nem is a megismerésről van itt szó, hiszen évtizedek óta jelentős szerepet töltötök be a kegyeleti piacon itthon és külföldön is egyaránt. Ezek a rendezvények igenis arról kell, hogy szóljanak inkább, hogy a kegyeleti szolgáltatók beszéljenek egymással, ismerjék meg egymás gondjait, és tapasztalatot cseréljenek, mint egy családban. Nagyon jó volt, hogy a megyei temetkezési vállalat képviselője együtt volt a nagyobb és a kisebb magán temetkezési szolgáltatókkal. És nem csak az ország különböző pontjairól érkeztek, hanem még azonos területen szolgáltatók is jelen voltak. Beszéltek egymással, tapasztalatot cseréltek, és felhívták egymás figyelemét a gondjaikra és a megoldási lehetőségekre. Mindez a kegyeleti szakmáról szólt és nem személyeskedésekről. Ti, mint gyártók, kereskedők egyúttal visszajelzést kaptatok, hogy mi történik a piacon, hogy változnak a dolgok, és ezáltal Ti is hozzá tudtok járulni a kegyeleti piac illetve szakma elismertségéhez. Olyan új dolgokat mutattatok és próbáltok meghonosítani Magyarországon, ami a kegyeleti kultúránknak és a szakmánk megbecsülésének, tiszteletének visszaállításának egyik eleme. A szolgáltatónak igenis szolgáltatni kell, minél magasabb színvonalon, és egyre teljeskörűbben. Ezért volt számomra nagyon fontos, amit most bemutattatok, főként az elhunytak felkészítésével kapcsolatos eszközök és kellékek. Ezekkel az eszközökkel még kegyeletteljesebb ravatalt lehet készíteni, továbbá méltó emlékezést tudunk biztosítani a családok számára. Ezek nagyon egyszerű kis segédeszközök, de annál értékesebbek. Ilyen eszköz a szemhéjlefogó, álltámasz, fogpótló és nem utolsó sorban a folyadékmegkötő por, és még sorolhatnám. Remélem, folytatjátok ezek megismertetését a szakmán belül. Bízok benne, hogy ez az új szemlélet hozzájárul ahhoz, hogy szakmánk tényleg egy nagy család legyen. Ahol gyártó, kereskedő szolgáltató együtt tud munkálkodni azon, hogy tényleg megbecsülés övezze a kegyeleti piac részvevőit.
Kívánom Nektek, hogy minél több ilyen családias rendezvényt tudjatok létrehozni, és egyre több új dologgal ismertessétek meg a szakmát.
Baráti üdvözlettel:
Mihucza Zoli"

Vissza